3. Kolo LHL - výsledky

V sobotu 18. októbra sa odohralo 3. kolo LHL.

Hneď pred úvodom zápasu sa pritrafil defekt brankárovi Šerifov Ferovi Poliačkovi a tak sme mali meškanie, ale Fero to nakoniec zvládol aj keď sme začali s 20 minútovým meškaním

Zápas bol vyrovnaný do polovice druhej tretiny, potom však prebrali taktovku skúsenejší Šerifi a zápas dotiahli do úspešného konca keď zvíťazili 8:4.

V druhom zápase nastúpili proti sebe HK09 a ŠAC, keď miernu prevahu červených(ŠAC) počas celého zápasu korunovali v poslednej tretine 5 gólmi a o víťazovi stretnutia nebolo pochýb. Trio Koniar, J.Macík a Petho si z chuti zahrali a predčili svojeho súpera vo všetkých smeroch a ŠAC zvíťazili v pomere 8:4.

V treťom večernom zápase divízie A nastúpili chalani z Béčka proti LM Kings a zápas bol vyvrcholením tretieho hracieho dňa. Králi sa držali statočne, keď dokonca viedli počas druhej tretiny 2-1 a pribrzdilo ich nešťastné zranenie Črviaka Matejku, ktorý síce nastúpil na poslednú tretinu so sebazaprením, ale nebolo to už ono a dvomi zlepenými gólmi v úvode tretej tretiny chalani z Béčka rozhodli o svojej výhre a pridali ešte ďalšie 3 góly navrch a zápas skončil nelichotivo pre Králov v pomere 7:2. V zápase zažiaril Jano Pleva (1+4) a Michal Martikán sa blysol tiež dvomi gólmi v záverečnej tretine.

 

V divízii B sa hrali dva zápasy, keď v prvom z nich rozhodol KL Team až po dráme v samostatných nájazdoch a zvíťazil nad HKA LH BRUINS 2:1.

V druhom zápase nastúpil suverén divízei B Titan proti Liptovským Vlkom a nenechal nikoho na pochybách už v úvodnej tretine, ktorú vyhrali Titani 6:0 a viac-menej bol zápas rozhodnutý. Konečný výsledok zápasu bol 10:2

 

 

výsledky:

 

DIVÍZIA A:

 

Šerifi – Barance 8:4 (3:2, 2:1, 3:1)

Králik(P.Lištiak, M.Lištiak), V.Bella(M.Lištiak), Kalousek(J.Lištiak), Trochta(M.Lištiak), Kalousek(M.Lištiak), Trochta(Antoška), Mravec(M.Lištiak), Kalousek(Králik) – R.Paukovček(Halahija), Machaj(Khouri, Hyben), Machaj, Machaj(Hyben)

 

HK09 – ŠAC LM 4:8 (0:1, 1:2, 3:5)

Hazucha(Glut, Janek), Erhardt(Rajniak), Erhardt(Krajci), Rajniak(Hazucha) – M.Chebeň(Slivka, Mat.Gažo), Koniar(Petho, Martínek), J.Macík(Oravec), Koniar(Petho), J.Macík(Petho), Koniar(J.Macík, Petho), Koniar, Petho(J.Macík, Martínek) – M.Chebeň(Slivka, Mat.Gažo), Koniar(Petho, Martínek), J.Macík(Oravec), Koniar(Petho), J.Macík(Petho), Koniar(J.Macík, Petho), Koniar, Petho(J.Macík, Martínek)

 

Béčko – LM Kings 7:2 (1:0, 1:2, 5:0)

Maslík(R.Macík), Gutléber(J.Pleva, Martikán), Gutléber(J.Pleva), Martikán(J.Pleva),R.Škácha(R.Macík), J.Pleva, Martikán(J.Pleva) – Hlavatý(M.Matejka st., M.Matejka ml.), M.Matejka st.(Jirousek)

 

 

DIVÍZIA B:

 

HKA LH BRUINS - KL TEAM 1:2sn (0:1, 1:0, 0:0, 0:1)

Sajták(Škerenčák, D.Šintaj) – Likavčan(Danček, Kováč)

 

Liptovskí Vlci - TITAN 2:10 (0:6, 0:2, 2:2)

Kasanický(Lukáč), Šajbidor(Gejdoš) – Uličný(Kozák), Chrabačka(Magura), Kozák(Magura), Trnečka(Milec), Magura, Trnečka(Magura), Milec, Milec, Milec, M.Krajči(Milec)

[pridané: 19.10.2014]