4.kolo LHL - výsledky

LIPTOVSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

 

 

4.kolo 25. októbra 2014

 

 

 

V sobotu 25.10. sa odohralo 4. kolo LHL. Dnešný hrací deň začínal dvomi zápasmi v divízii B, kde na úvodný zápas proti sebe nastúpili Bobri a KL Team. Domáci Bobri, ktorí v doterajšom priebehu ligy nestrelili ani jeden gól mali proti sebe ťažkého súpera. Prvú tretinu ešte vcelku odolávali, keď inkasovali len dva góly a zápas nebol ešte celkom stratený. V ďalšom priebehu zápasu však Bobri nedokázali zmenit svoj ťažký osud a s narastajúcim časom skóre výrazne rástlo, hlavne poslednú tretinu prehrali 0:8 čo vyústilo do debaklu v pomere 0:14! Brankár KL Teamu “Hrabo” Marek Hrabinský si pripísal čisté konto a medzi hráčmi zažiaril Tomáš “Papo” Paprčka, keď si pripísal 7 kanadských bodov(2+5).

 

Druhý zápas v dvízii B bol o čosi slávnostnejší, keď úvodné buly vhadzoval vicemajster sveta a majitel JL Arény momentálne hráč Barysu Astana v KHL Janko Laco, ktorého privítali všetci aktéri zápasu HKA LH Bruins – Liptovskí Vlci s nadšením a vyjadrili to klepaním hokejok o ľad, čo bol velmi pekný a hrejivý moment pred úvodom zápasu. Sympatickým gestom Jána Laca bolo aj pripravené pohostenie pre všetkých hráčov vo forme skvelého guášu.

Do zápasu nastúpili dva vyrovnané tímy, čo potvrdzoval aj stav po dvoch tretinách 2-2. V poslednej časti však dominovali Vlci, ktorým doslova zahviezdil Stanko “Stanley” Gejdoš, ktorý svojim hetrikom strhol víťazstvo na stranu Vlkov v pomere 5-2 za čo si vyslúžil potlesk od svojich spoluhráčov v šatni. Kôli takýmto momentom sa oplatí zahrat si s kamošmi, čo je aj myšlienkou LHL

 

V divízii A nastúpili na prvý zápas Šerifi proti FreeTechu, kde sa zápas po vyrovnanom priebehu lámal opäť v poslednej tretine, ktorú zvládli lepšie skúsenejší Šerifi a zvíťazili v pomere 7:4.V tomto dueli si pripísal nestárnúci “Muco” Miloš Králik 4 asistencie a stal sa “prvou hviezdou zápasu”

 

V druhom zápase v “Áčku” si zmerali sily HK 09 a Barance, keď po bezgólovej prvej tretine sa ujali chalani z HK09 vedenia 2-0 po dvoch tretinách a dobrou hrou v záverečnej tertine ešte zvýšili svoj náskok na konečných 5-0 a čisté konto si pripísal brankár HK09 Miro Kruppa.

 

Vyvrcholením 4. hracieho dňa bol súboj doposiaľ neporazených tímov ŠAC a Béčka. Zápas to bol zaujímavý a odohraný vo vysokom tempe, kde bolo vidno, že ide o popredné tímy ligy. Skóre sa stále prelievalo z jednej strany na druhú až do stavu 4-4, potom Béčko pridalo na obrátkach a dvomi gólmi odskočilo na 4-6 a po kozmetickej úprave výsledku z oboch strán zvíťazilo 5-7. V zápase si pripísal 2 góly aj Michal Martikán a pridal ešte aj jednu asistenciu.

 

 

 

 

výsledky:

 

DIVÍZIA A:

 

Šerifi – FreeTech 7:4 (1:1, 3:2, 3:1)

Mravec(Trochta), Bella(Záruba, Kalousek), Kokavec(Mravec),Bella(Králik, Mrázik), Antoška(Trochta, Mravec), Mravec(Trochta), Kalousek(M. Lištiak) – M.Šintaj, Obrcian, M.Šintaj(Fiala), Knapčík(Mikuláš)

 

HK09 – Barance 5:0 (0:0, 2:0, 3:0)

Krajči(Bartánus), Janek(Krajči), Bartánus(Čulík), Krajči(Erhardt), Janek(Erhardt)

 

ŠAC LM – Béčko 5:7 (2:1, 1:2, 2:4)

M.Chebeň(Mil.Gažo), Slivka(Mat.Gažo), M.Chebeň(M.Oravec), Koniar(J.Macík), Mat.Gažo(Martínek) – Martikán(R.Škácha), Rysula(Gutléber), J.Pleva(Martikán), T.Pleva(Ševčík), R.Škácha(Rysula), Martikán(Rysula), Maslík(R.Škácha)

 

DIVÍZIA B:

 

Bobri - KL TEAM 0:14 (0:2, 0:4, 0:8)

J.Jamnický(Balažovič, M.Pleva), Kováč, Balažovič, Likavčan(Kováč, Danček), Kováč(V.Kubáň), Paprčka(Kováč, Danček), Paprčka(Likavčan, Lehotský), M.Jamnický(Paprčka, Brezina), Lehotský, Balažovič(Paprčka, Danček), V.Kubáň(Lehotský), Danček(Paprčka, Kováč), Danček(Paprčka), J.Jamnický(Paprčka)

 

HKA LH Bruins - Liptovskí Vlci 2:5 (1:0, 1:2, 0:3)

Baďo(Maduda), M.Šintaj(Sajták) – Gejdoš, Kasanický(Bukas), Gejdoš(Lukáč), Gejdoš(Lukáč), Gejdoš(Lukáč)

 

 

 

 

[pridané: 20.10.2014]