5. kolo, výsledky

V sobotu 8. novembra pokračovala Liptovská Hokejová Liga stretnutiami 5. kola, zápas medzi Béčkom a HK09 bol preložený na 14. februára a tak sa odohrali len 4 stretnutia.

 

Tento týždeň otvárala kolo divízia A stretnutím medzi Barancami a FreeTechom. V doterajšom priebehu súťaže sa stretli tímy, ktoré ešte doposial nebodovali. FreeTech sa ujal rýchlo vedenia 1-0, ktorý zveladil na 2-0 gólom Petra Čerstvíka a zdalo sa, že je jasné, kto zoberie dnes tri body. Ale aj najpriek tomu to nakoniec nestačilo, keď súper najprv vyrovnal na 2-2 a 3 sekundy pred koncom zápasu šokujúco strelil víťazný gól Peter Halahija a tak sa z prvých troch bodov tešili Barance!

 

V druhom zápase nastúpili Králi v značne oslabenej zostave proti ŠAC, ktorý nebol tiež komplet, ale opory tímu zas nesklamali. Už v prvej tretine si ŠAC vypracoval rozhodujúci náskok 0:5 a aj keď druhá tretina patrila Králom a gólmi Črviaka Matejku a Pala Saska sa priblížili na dostrel a dokonca na začiatku tretej tretiny znížili na 3:5 po góle Mihajla, ale ŠAC zvýšil obrátky a strelil 4 góly a pokojne dohral zápas v pomere 3:9 Svoj deň mal dnes Jano Macík, ktorý strelil 3 góly a pridal aj 3 asistencie!

 

V divízii B nastúpili na prvý zápas HKA LH Bruins proti Bobrom. Bobri posilnení o nových hráčov si tentoraz neviedli až tak zle, síce prehrali prvú tretinu 2:0, ale v druhej tretine po góle Medveďov znížil Dominik Hudec svojimi dvomi gólmi na 3:2, čo boli prvé góly Bobrov v tejto sezóne. V poslednej tretine však Medvede nenechali nič na náhodu a 3 gólmi pečatili stav na 6:2

 

V poslednom zápase hracieho dňa sa stertli neporazené tímy divízie B a to Titani vs KL Team. Titan viedol tabulku bez straty bodu, ale tentoraz mu to nevyšlo a už od úvodnej tretiny ťahal za kratší koniec, keď ju prehral 0:2, príčinou prehry bola určite aj neúčasť najlepšieho hráča divízie B Ivana Mileca, ktorý mal rodinné povinnosti a nemohol nastúpiť. KL Team zaslúžene zvíťazil v pomere 4:2 a vyšplhal sa na čelo divízie B.

 

 

 

 

výsledky:

 

DIVÍZIA A:

 

Barance – FreeTech 3:2 (0:1, 0:1, 3:0)

R. Paukovček(Machaj), Opatril(Halahija), Halahija(L. Paukovček) – Bacúr(Čerstvík, Bubniak), Čerstvík(Bubniak, Puška)

 

LM Kings – ŠAC LM 3:9 (0:5, 2:0, 1:4)

M. Matejka st.(M. Matejka ml.), Sasko(M. Matejka st.), Mihajlo(M. Matejka st., Paulíny) – Mil. Gažo(J. Macík), Vojtko(J. Macík), Grman(J. Macík), J. Macík(Vojtko), Martínek, J. Macík(Koniar), Mi. Staroň(Martínek), J. Macík(Koniar), Mi. Staroň(Martínek, Slivka)

 

 

DIVÍZIA B:

 

HKA LH Bruins - Bobri 6:2 (2:0, 1:2, 3:0)

D. Šintaj(J. Šintaj), T. Matejka(Škerenčák), L. Kubáň(Sajták), Flóro(Chovan, Šuňavec), Maduda(L. Kubáň, Vodrážka), Chovan(M. Pavkovček) – Hudec(Kello), Hudec(Poproč)

 

Titan – KL Team 2:4 (0:2, 0:1, 2:1)

Dulaj(Chrabačka), Magura(Kozák) – Balažovič, J. Jamnický(M. Jamnický), Paprčka(Škvarka), Kováč(Danček)

 

[pridané: 08.11.2014]