9. kolo LHL, výsledky

Minulý víkend pokračovala LHL 9. kolom, rozdeleným na dva hracie dni sobotu a nedeľu.

V sobotu boli na programe 4 stretnutia, prvé tri v divízii amatérov "B" a štvrté v divízii hokejistov "A"

Nováčik v divízii B Bujaci Liptovská Kokava narazil na silných Titanov momentálne vedúci celok divízie a ten ich vôbec nešetril, ked to skončilo debaklom v pomere 1-22!

V ďalších zápasoch B-čka už to bolo omnoho vyrovnanejšie, keď stále sa zlepšujúci Bobri vytrápili KL Team a až dvomi gólmi v samotnom závere podľahli 1-4. V poslednom zápase divízie sa rozhodovalo až v samostatných nájazdoch, ked´ HKA LH Bruins premárnili náskok 3-0 z prvej tretiny a podľahli v boji o 3. miesto 4-5.

Divízia A mala na programe prvý zápas už v sobotu a stretli sa Šerifi vs. LM Kings, Šerifi nenechali nikoho na pochybách a jasne dominovali v pomere 12-5.

V nedelnej časti A-čka začínali HK 09 proti stále sa zlepšujúcemu FreeTechu, ale tentoraz zvíťazila skúsenost a chlapci z 09 vyhrali 6-4. V druhom zápase nedelného programu sa zrodilo velké prekvapenie, keď oslabené Barance(M.Matejka, Hyben a A.Staroň) zdolali prekvapujúco ŠAC LM 5-4 v riadnej hracej dobe a pripísali si tak 3 body do tabulky a preskočili Kings aj FreeTech až na 5. miesto!

V poslednom zápase 9. kola nastúpili vedúce Béčko HK32 a Galaxy Kežmarok. Výborný zápas skončil až po nekonečných nájazdoch víťazstvom Béčka 7-6 a tým pádom nastala zmena v tabuľke, keď na prvé miesto preskočili Béčko vo výbornej forme hrajúci Šerifi.

 

výsledky:

 

DIVÍZIA A:

 

 

Šerifi – LM Kings 12:5 (4:0, 5:3, 3:2)

Mravec(Záruba, Kalousek), Kalousek(Mravec, Záruba), Kalousek(Králik, Mravec), Mravec(Záruba), Mrázik(Michalovič, Králik), Mravec(Antoška, Kalousek), Králik(Záruba, Kalousek), Bella(Králik), Králik(Mrázik, Bella), Mravec(Kalousek, Záruba), Mravec(Kalousek, Antoška), Mravec – Paulíny(Kandera), M.Matejka ml.(Mihajlo, M.Matejka st.), M.Matejka st.(Zuzaniak), M.Matejka ml.(M.Matejka st., Paulíny), Mihajlo(M. Matejka st.)

 

 

HK 09 – FreeTech 6:4 (2:1, 2:2, 2:1)

Janek(Szekely), Čulík(Erhardt, Glut), Bartánus(D. Pleva), Civáň(Hazucha, Janek), Glut(D.Pleva, Klepáč), Erhardt(Glut) – Obrcian, Obrcian(J.Tomko, Čerstvík), Pavlovič(Dzuriak), Halaj(Bubniak)

 

 

ŠAC LM – Barance 4:5 (2:2, 2:2, 0:1)

J.Macík(Koniar), Koniar(J.Macík), Chebeň, J.Macík(Vojtko, Martínek) – Machaj, Machaj, L.Paukovček(R.Paukovček, Repa), Machaj(R.Paukovček), R.Paukovček

 

 

Galaxy KK – Béčko 6:7sn(1:1, 3:1, 2:4, 0:1)

Saliga(Mar.Korenko), Hybler(Starinský, Bukovina), Saliga(Hybler), Zadražil(Arendáč, Starinský), Starinský(Saliga), Starinský(Saliga) – J.Durnota(J.Pleva), R.Škácha(J.Durnota), J.Durnota(Maslík, R.Škácha), Gutléber(J.Pleva), P.Durnota(J.Pleva), T.Pleva(J.Pleva)

 

 

DIVÍZIA B:

 

Titan – Bujaci LK 22:1 (8:0, 6:1, 8:0)

Ohraďan(Trnečka), Kozák(Matzenauer), D.Uličný(Chebeň), Chrabačka(Magura,Stovička), Krajči(Milec, Jurčo), Ohraďan(Chebeň), Trnečka(Magura, Ohraďan), D.Uličný(Chebeň), Chrabačka(Milec), Milec(Chrabačka, Krajči), Milec(Chrabačka), D.Uličný(Šuchtár, Kozák), Magura, Chrabačka(Kondela), Trnečka(Milec), Chrabačka(Milec, Krajči), Chrabačka(Krajči), Ohraďan(Trnečka), Chrabačka(Milec, Krajči), Ohraďan(Jurčo), Chrabačka(Milec), Ohraďan(Šuchtár)

 

 

KL TEAM - Bobri 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Kováč(Likavčan, Lehotský), Danček(Kováč), Danček(Paprčka), V.Kubáň(Škvarka) – Ruš(Hudec, Čonka)

 

 

Liptovskí Vlci – HKA LH Bruins 5:4sn (0:3, 3:0, 1:1, 1:0)

Lukáč(Halčin), Bátik(Urban), Šajbidor(Gejdoš), M.Lichardus(Lukáč) – Sajták(D.Šintaj, J.Šintaj), L.Kubáň(Chovan, M.Pavkovček), L.Kubáň(Škerenčák, Chovan), L.Kubáň(D. Šintaj, Sajták)

[pridané: 14.12.2014]