11. kolo, výsledky

V sobotu 10. a v nedeľu 11. januára pokračovala LHL po novoročnej prestávku už 11. kolom. V sobotu sa hrali tri stretnutia v divízii B a jedno v divízii A. Hneď v prvom zápase sa zrodilo prekvapenie, keď stále sa zlepšujúci Bobri porazili Vlkov v pomere 4:3. Vladimír Čonka bol ústrednou postavou zápasu, keď pomohol dvomi asistenciami a včasným oddychovým časom po vyrovnaní súpera na 3:3. V ďalšom zápase sa zrodilo ešte väčšie prekvapenie, keď Medvede z Hrádku po výbornom výkone zdolali lídra tabulky Titan 8:6, v zápase dominovali Ivan Milec a Lukáš Kubáň, ktorí si pripísali po 4 góly do tabulky strelcov. V ďalších zápasoch sobotného hracieho dňa sa už prekvapenia nekonali a ako KL Team, tak aj Šerifi si hladko poradili so svojimi súpermi.

V nedeľu pokračovalo 11. kolo tromi zápasmi divízie A a tentoraz sa prekvapenia nekonali a tímy z vyšších pozícií v tabulke si poradil s papierovo slabšími a tak si HK09, Béčko a Galaxy pripísali po troch bodoch. Aj keď Galaxy Kežmarok je na poslednom mieste, je to spôsobené len neskorším prihlásením do súťaže, kvalitou majú na vyššie pozície.

výsledky:

DIVÍZIA A:

 

FreeTech – Šerifi 5:10 (1:2, 3:5, 1:3)

Kandra, Halaj(Bubniak), Pavlovič(Bacúr, J.Tomko), Obrcian(Puška), Čerstvík(Obrcian) - Jágerský(Králik, Valaštiak), Bella(Kalousek), Mravec(Bella), Králik(Kokavec, Valaštiak), Mistrík, Jágerský(Kalousek), Kokavec(Králik), Mravec(Kokavec), Trochta(Mravec), P.Lištiak

 

Barance – HK 09 LM 3:12 (0:4, 1:4, 2:4)

R. Paukovček(Matejka), A. Staroň(L.Paukovček, M.Staroň), A.Staroň – Rajniak(Klepáč), Šebo(Glut), Glut(Šebo), Šebo, Dobák(Klepáč), Klepáč(Civáň, Krajči), Janek(Erhardt, Glut), Šebo(Glut), Rajniak(Šebo), Krajči(Bartánus, Dobák), Székely(Erhardt), Klepáč(Erhardt)

 

Béčko – ŠAC LM 9:3 (5:0, 2:2, 2:1)

R.Škácha(Gutléber), P.Durnota(J.Pleva, Rysula), Gutléber(J.Pleva), R.Škácha(Maslík), Martikán(Gutléber, J.Pleva), R.Škácha(P.Durnota, Rysula), J.Pleva(R.Macík), Ševčík(Martikán), J.Pleva(R.Macík) – Mat.Gažo(Vojtko, Mičuda), Mil.Gažo(Slivka, Grman), Grman(Koniar, Martínek)

 

LM Kings – Galaxy KK 2:8 (1:4, 0:2, 1:2)

Sasko(Paulíny, M.Matejka st.), M.Matejka st.(Hlavatý) – Vojtko, Bončo(Šoltýs), Bončo(Matalík, Šoltýs), Šoltýs(Bončo), Šoltýs(Matalík, Bončo), Vojtko(Ma.Korenko), Hodorovič(Saliga), Bončo(Hodorovič)

 

DIVÍZIA B:

 

Liptovskí Vlci - Bobri 3:4 (1:2, 0:1, 2:1)

Fogaš(Bátik), Gejdoš, Fogaš(Bátik, Libák) – Čudrnák(Ruš), Poproč(Čonka), Ruš(Čonka), J.Kello(Čudrnák, Ruš)

 

 

Titan – HKA LH Bruins 6:8 (1:2, 2:2, 3:4)

Milec(Ohraďan), Ohraďan(Kozák, Magura), Milec(Chrabačka, Magura), Milec(Chrabačka), Milec(Chrabačka), Jurčo(Kello) – L.Kubáň(Šimek), L.Kubáň, Chovan(L.Kubáň), Sajták(L.Kubáň), Šimek(Sajták, Baďo), Škerenčák(L.Kubáň), L.Kubáň, L.Kubáň

 

 

Bujaci LK – KL Team 1:6 (1:1, 0:2, 0:3)

Kubek(Gonda) – Kováč(Danček, Likavčan), V.Kubáň(M.Jamnický, Škvarka), Šuňavec(M.Pleva, Majerík), M.Pleva(Šuňavec, Brezina), Danček(Likavčan, Kováč), M.Jamnický(Vlček, Kubáň)